Publikumsprisen: Skolesamarbejdet i Nord, Odense Kommune

Publikumsprisen: Skolesamarbejdet i Nord, Odense Kommune

Som det skoleudviklingsprojekt, der fik mest opmærksomhed på Facebook – 443 likes og 282 delinger frem til deadline den 6. oktober kl. 12 – er Skolesamarbejdet i Odense Nord en sikker vinder af publikumsprisen i DM i skoleudvikling. Projektet hedder Læring for Fremtiden, og det står på skuldrene af flere års samarbejde mellem ni folkeskoler og en ungdomsskole, blandt andet om et fælles valgfagskoncept.

Med Læring for Fremtiden er fokus på FN’s udviklingsmål og bæredygtighed, og projektet demonstrerer, hvor motiverende og engagerende, det kan være, når aktiviteter og undervisning forholder sig til virkelige problemstillinger, og undervisningen veksler mellem teori og praksislæring.

Skolesamarbejdet i Nord består af: Abildgårdskolen, Agedrup Skolen, H.C. Andersen Skolen, Kroggårdsskolen, Næsby Skole, Risingskolen, Søhusskolen, Seden Skole, Sct. Hans Skole og ungdomsskolen UngOdense. Læs mere om projektet her.

 

Senest opdateret den

16. november 2017

af

Læs også

22.11.19
Publikumsprisen: Svartingedal Skole, Bornholms Regionskommune
Som det projekt, der fik mest opmærksomhed på Facebook, vinder Svartingedal Skole publikumsprisen ved DM i skoleudvikling 2019.
22.11.19
5. plads: Maglegårdsskolen, Gentofte Kommune
Maglegårdsskolen arbejder med FN’s 17 verdensmål, ud fra konkrete videnskabelige metoder, i børnehøjde.