Om os

Om os

DM i skoleudvikling er en projektorganisation under Skole og Forældre. Skole og Forældre er landsorganisationen for skolebestyrelser og forældre til børn i folkeskolen. Skole og Forældre har bl.a. som formål at forbedre samarbejdet mellem skole og hjem. DM i skoleudvikling er bare et af de mange projekter, som ledes af Skole og Forældre, men er nu afsluttet.

DM i skoleudvikling og Undervisningsministeriet
DM i skoleudvikling blev støttet af Undervisningsministeriet. Skole og Forældre drev DM i skoleudvikling med Danske Skoleelever som partner. Danmarks Lærerforening, BUPL, Skolelederforeningen, Børne- og Kulturchefforeningen og Undervisningsministeriets Læringskonsulenter var med i juryen.

Hvorfor DM i skoleudvikling?
Formålet med DM i skoleudvikling var at give inspiration til hverdagen i folkeskolen. Derudover var DM i skoleudvikling en konkurrence for alle folkeskoler i Danmark. Der blev konkurreret om at være bedst til at udvikle den danske folkeskole. Konkurrencen var med til at få de udviklingsprojekter, som foregår ude på skolerne, i centrum – både så andre skoler kan lade sig inspirere og for at hylde de indsatser, skolens personale sætter i gang. DM i skoleudvikling er p.t. Danmarks største portal for udviklingsforløb i folkeskolen. Formålet med DM i skoleudvikling var at stimulere og fremme en udviklingskultur på skolerne med udnyttelse af mulighederne i bl.a. folkeskolereformen. Derudover skabte DM i skoleudvikling synlighed omkring skolernes best practice og mulighed for erfaringsudveksling af de mange gode udviklingsforløb og resultater. 

Senest opdateret den

18. december 2019

af

Læs også

skolesamarbejde
05.10.16
10 skoler ( Odense Nord)
Sammen kan vi mere - Skolesamarbejde mellem ni folkeskoler og en ungdomsskole sætter nye standarder for skoleudvikling i Odense Nord....
bornholm
26.09.17
Kongeskærskolen 2017 (Bornholm)
Luksusdage (Læring Udenfor Kongeskær, Som Udvikler Sammenholdet) - På Kongeskærskolen bliver en fast ugedag brugt til såkaldte luksusdage for...