Om os

Om os

DM i skoleudvikling er en projektorganisation under Skole og Forældre. Skole og Forældre er landsorganisationen for skolebestyrelser og forældre til børn i folkeskolen. Skole og Forældre har bl.a. som formål at forbedre samarbejdet mellem skole og hjem. DM i skoleudvikling er bare et af de mange projekter, som ledes af Skole og Forældre, men er nu afsluttet.

DM i skoleudvikling og Undervisningsministeriet
DM i skoleudvikling blev støttet af Undervisningsministeriet. Skole og Forældre drev DM i skoleudvikling med Danske Skoleelever som partner. Danmarks Lærerforening, BUPL, Skolelederforeningen, Børne- og Kulturchefforeningen og Undervisningsministeriets Læringskonsulenter var med i juryen.

Hvorfor DM i skoleudvikling?
Formålet med DM i skoleudvikling var at give inspiration til hverdagen i folkeskolen. Derudover var DM i skoleudvikling en konkurrence for alle folkeskoler i Danmark. Der blev konkurreret om at være bedst til at udvikle den danske folkeskole. Konkurrencen var med til at få de udviklingsprojekter, som foregår ude på skolerne, i centrum – både så andre skoler kan lade sig inspirere og for at hylde de indsatser, skolens personale sætter i gang. DM i skoleudvikling er p.t. Danmarks største portal for udviklingsforløb i folkeskolen. Formålet med DM i skoleudvikling var at stimulere og fremme en udviklingskultur på skolerne med udnyttelse af mulighederne i bl.a. folkeskolereformen. Derudover skabte DM i skoleudvikling synlighed omkring skolernes best practice og mulighed for erfaringsudveksling af de mange gode udviklingsforløb og resultater. 

Senest opdateret den

18. december 2019

af

Læs også

skole og erhverv
27.09.18
Skolesamarbejdet i Nord 2018 (10 skoler) (Odense)
Samarbejde mellem folkeskoler, ungdomsskolen, UU-vejledningen, erhvervsskolerne og virksomheder er med til at ændre unges syn på og valg af...
folkeskole
01.05.17
Herstedøster skole 2017 (Albertslund)
Ny app sætter Herstedøster skole i bevægelse - LOLapp er Danmarks og måske verdens første app, som kombinerer fysisk leg og bevægelse med de faglige...