Publikumsprisen: Svartingedal Skole, Bornholms Regionskommune

Publikumsprisen: Svartingedal Skole, Bornholms Regionskommune

Som det projekt, der fik mest opmærksomhed på Facebook, vinder Svartingedal Skole publikumsprisen ved DM i skoleudvikling 2019.

Modtageren af publikumsprisen er den eller de skoler, som har fået mest opmærksomhed på sociale medier. Der er blevet målt på delinger og likes af det opslag på Facebook, fra projektets tilmelding og frem til tilmeldingsfristen. Helt konkret har det afgørende tal været delinger ganget med likes, divideret med antallet af skoler, der er med i projektet.

Opslaget på Facebook om, hvordan hele Svartingedal Skole danser i skolegården to gange om ugen, fik flere interaktioner end opslag om andre forløb i DM i skoleudvikling. Svantingedal Skole fik frem til deadline 262 likes og 266 delinger og lå dermed over tredive gange højere end sin nærmeste rival i konkurrencen om publikumsprisen.

Udover at vinde publikumsprisen, vandt Svartingedal Skole også 4. pladsen i DM i skoleudvikling 2019. 

Læs mere om projektet her.

Senest opdateret den

26. november 2019

af

mr

Læs også

folkeskole
17.09.18
Bakkeskolen Cosmos 2018 (Esbjerg)
Fra fravalgt skole til attraktivt tilvalg. Bakkeskolen Cosmos blev igennem flere år fravalgt af mange og havde i 2016 kun ca. 30% af mulige elever...
elever
27.09.18
Holbergskolen 2018 (København)
Forældrealliancen Holbergskolen: Fokus på, hvordan man løfter folkeskolen gennem øget forældresamarbejde. Det gælder fx i forhold til sprog, læring,...