Forsøg med Læring i Bevægelse

Forsøg med Læring i Bevægelse

”Forsøg med Læring i Bevægelse” er et resultat af et forskningssamarbejde mellem forskere fra Centre of Research in Childhood Health (RICH), Institut for Idræt og Biomekanik (IOB), Syddansk Universitet, Institut for Idræt og Ernæring (NEXS), Københavns Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Århus Universitet og Det Nationale Videncenter Kosmos.

Formålet med projektet var at undersøge sammenhænge mellem bevægelsesaktiviteter/fysisk aktivitet og parametre, der har betydning for det gode læringsrum. De tre parametre, der har været i fokus i projektet var udvalgt af ministeriet før projektstart, og var;

  1. kognition
  2. sociale relationer og
  3. motivation

Projektet indeholdt både kvantitative og kvalitative undersøgelser. De kvantitative undersøgelser beskæftigede sig især med kognition. De kvalitative undersøgelser fokuserede på sociale relationer, motivation og relaterede begreber.

Læs hele raporten her

Senest opdateret den

30. januar 2018

af

mhk

Læs også

Eltang Skole og Børnehave
30.11.16
Se video: Eltang Skole og Børnehave (Kolding) vinder danmarksmesterskabet i skoleudvikling
Eltangs skoles opgør med fejlfinderkulturen og skolens systematiske fokus på bæredygtig innovation gør dem til vinder af DM i skoleudvikling 2016.
03.10.16
Hannæs-Østerild skole (Thisted)
Innovationscamp Trivsel - Hannæs-Østerilds skole sætter fokus på elevernes trivsel og får dem til at arbejde innovativt med trivselsfremmende tiltag...