Vinder: Lisbjergskolen, Aarhus Kommune

Vinder: Lisbjergskolen, Aarhus Kommune

Lisbjergskolen har med Det Kreative Speciale skabt en form, hvor eleverne lærer at omsætte deres forståelse af verden til æstetiske formudtryk, hvor eleverne fagligt og kreativt tænker innovativt, lærer at tage ansvar og at eksperimentere og mestre forskellige udtryk. Projektet har derudover fokus på formidling og nytænkning.

Lisbjergskolen har siden 2008 forholdt sig til, hvordan skolen har villet udbyde og tilbyde valgfag for de ældste elever. I første omgang ville skolen gerne videreudvikle det faktum, at eleverne er vant til og dygtige til at arbejde projektorienteret, men blot i en helt ny form. En form hvor eleverne specialiserer og fordyber sig i et område, der har deres særlige interesse.

Med den tanke blev Det Kreative Speciale til. En unik mulighed for at dygtiggøre sig inde for et område, som eleverne måske vil beskæftige sig med resten af livet. Og som måske kan hjælpe dem med at træffe det rigtige studievalg – og give dem flere muligheder.

Læs mere om projektet her.

Senest opdateret den

22. november 2019

af

mr

Læs også

22.11.19
5. plads: Maglegårdsskolen, Gentofte Kommune
Maglegårdsskolen arbejder med FN’s 17 verdensmål, ud fra konkrete videnskabelige metoder, i børnehøjde.
friluftsliv
04.10.16
Østermarkskolen (Vesthimmerland)
Friluftsliv - Østermarkskolen giver natur og friluftsliv videre til børn og unge med aktiviteter, som skaber læring samt personlig og ikke mindst...