2. plads: Nymarkskolen, Svendborg Kommune

2. plads: Nymarkskolen, Svendborg Kommune

Nymarkskolens toårige projekt med udvikling af skolens indergård udfolder alle mulighederne for samarbejde mellem ungdomsuddannelse og folkeskole med elev til elev-inspiration, åben skole og samarbejde med både lokale ressourcer og landsforeninger.

Igennem de to år er der blevet etableret et biotop med tilhørende krydderi-og frugthave og bi-hotel som læringsrum, samtidig at der er skabt plads til elever til at studere og samtale i et inspirerende miljø.

Projektet viser, at brobygningen er lykkedes, når eleverne kan spejle sig i andre, når de oplever succes, og når det er relevant og brugbart for dem. Det grønne flag er kommet for at blive, nye projekter ligger forude, og eleverne er parate til at give naturen en hjælpende hånd.

Læs mere om projektet her.

Senest opdateret den

26. november 2019

af

mr

Læs også

læringsrum
16.08.17
Fællesskolen Nustrup Sommersted 2017 (Haderslev)
Fællesskolen Nustrup Sommersted arbejder med inkluderende og motiverende læringsmiljøer, og samtidig udvikler de aktiviteter med fokus på styrker...
13.10.16
Kongeskærskolen (Bornholm)
Luksusdage (Læring Udenfor Kongeskær, Som Udvikler Sammenholdet) - På Kongeskærskolen bliver en fast ugedag brugt til såkaldte luksusdage for...