Fucking Flinkeskole

Fucking Flinkeskole

Bevægelsen Fucking Flink har udarbejdet et undervisningsmateriale til elever i udskolingen. Det er fyldt med ideer til, hvordan man hjælper andre til at blive flink.

Gennem sociale opvarmningsøvelser, kreativ idéudvikling og aktioner rettet mod andre elever og verden udenfor skolen er målet, at eleverne bliver bedre i stand til at flekse deres sociale muskler. Resultatet af forløbet – som har været afprøvet i skoler rundt om i Danmark – er at elever på kort tid og med enkle virkemidler skal mærke, at de kan gøre en forskel for andre og være med til at skabe en flinkere verden.

En flinkere verden med mere overskud kan de fleste bifalde. Men det har også læringsmæssig værdi. På arbejdsmarkedet – som vores unge i fremtiden skal begå sig på – siger man, at medarbejdere bliver hyret på faglige kompetencer – og fyret på sine personlige kompetencer. Der er derfor al mulig grund til også at optræne sine sociale færdigheder og blive god til at få samspillet med dem omkring sig til at funkle. 

Fucking Flinkeskole er udarbejdet af bevægelsen Fucking Flink, som har et mål om at vi danskere – nogle af verdens lykkeligste folk – også skal blive verdens flinkeste.

Undervisningsmateriale til Fucking Flinkeskole
Lærervejledningen til Fucking Flinkeskole

Se mere om Fucking Flinkeskole

 

Senest opdateret den

5. august 2016

af

Læs også

05.08.16
Skoleudvikling i USA
NYC iSchool is dedicated to equipping students with the skills necessary for success and leadership in the 21st century.
ballet
06.10.17
Amager Fælled Skole 2017 (København)
Amager Fælled Skole sætter Ballet På Skoleskemaet. Historiefortælling, samarbejde og bevægelsesglæde var i højsædet i dette projekt, hvor 4. årgang...