DM i skoleudvikling 2019 er i gang

DM i skoleudvikling 2019 er i gang

DM i skoleudvikling er startet igen, og I kan nu tilmelde jeres skole, hvis I synes, jeres skole fortjener et ekstra skulderklap for et godt udviklingsforløb

DM i skoleudvikling er en årlig konkurrence for alle folkeskoler i Danmark. Det er en mulighed til skolerne for at dele udviklingsforløb og dermed inspirere andre skoler, samtidig med at der sættes fokus på alle de ting som går godt i hverdagen. Konkurrencen skal bidrage til at få skolernes udviklingsprojekter i centrum, således at personale, elever og bestyrelsens arbejde hyldes. DM i skoleudvikling indsamler alle de gode eksempler og videreformidler dem på Facebook og på hjemmesiden, hvor tidligere års forløb også kan findes: http://dmskoleudvikling.dk/.

Formålet med DM i skoleudvikling er at stimulere og fremme en udviklingskultur på skolerne med udnyttelse af mulighederne i bl.a. folkeskolereformen. Skole og Forældre står sammen med Danske Skoleelever bag konkurrencen, som støttes af Undervisningsministeriet.

Alle folkeskoler kan være med
DM i skoleudvikling 2019 er i gang, og der er nu åbent for tilmelding for skoler. Klik ind på hjemmesiden, hvor I kan læse mere og downloade et tilmeldingsskema: http://dmskoleudvikling.dk/tilmeld. Alle folkeskoler kan deltage med ét eller flere forløb, eller flere skoler kan gå sammen om et fælles udviklingsprojekt. Arbejder din skole med fremtidens design, nye bevægelsesbånd eller andet som har skabt positiv effekt på elevers læring, trivsel og dannelse, så tilmeld jer DM i skoleudvikling og bliv måske en af de heldige vindere, som får del i en præmiesum på 100.000 kr., hvoraf 1. pladsen modtager 50.000 kr.

Større chance for de hurtige
Foruden hovedkonkurrencen, hvor der er præmier til første- til femtepladsen, så er der også en publikumspris på 10.000 kr. Og her er det en fordel at være tidligt på færde. Alle tilmeldinger bliver nemlig også delt med et opslag på DM i skoleudviklings facebook-side, og når vi rammer tilmeldingsfristen den 4. oktober kl. 12, så tæller vi op, hvilket opslag der har flest delinger og likes og regner på den måde ud, hvem der skal have publikumsprisen. Der er altså ingen grund til at vente!

Yderligere information:

Kampagneleder for DM i skoleudvikling, Poul Exner: dm@skole-foraeldre.dk

Senest opdateret den

21. marts 2019

af

pe

Læs også

06.10.17
Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup 2017 (Haderslev)
"Medarbejdere med mange kort på hånden skaber rummelige fællesskaber - Vi skaber den gode skole og løfter fællesskabet med medarbejdernes mange...
29.08.16
Fra kedsomhed til trivsel i skolen
Er kedsomhed roden til alt ondt? Eller er det sundt at kede sig?