Lem Skole 2017 (Ringkjøbing-Skjern)

Lem Skole 2017 (Ringkjøbing-Skjern)

Lem Skole slår et slag for sporten. Lem Skoles valgfag Anderledes idræt handler om at afprøve atypiske og grænseoverskridende sportsgrene i et samarbejde med lokalsamfundet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Anderledes idræt handler om de 3 s´er: sport, sammenhold og smil på læben.

Anderledes idræt

For 3. år i streg kører valgfaget Anderledes idræt. Via kontakter til foreninger og firmaer i Ringkøbing-Skjern Kommune er der kommet mange aftaler i hus, og Lem Skole har desuden et godt samarbejde med Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole.

Eleverne udtrykker stor begejstring for valgfaget og rykker sig på et socialt og personligt plan, qua de oplevelser de får gennem dette valgfag. Skolen fortæller, at der altid er smil på læben, når holdet er i gang, og det er en fornøjelse at se det samarbejde og den opbakning fra kammeraterne på holdet, der er til at klare eventuelle grænseoverskridende aktiviteter. Det er sundt og udviklende for alle at blive skubbet lidt ud af comfort-zonen; og det sker her ved f.eks. ballet, amerikansk fodbold, ridning, sejlads og klatring. Valgfaget giver også venskaber på tværs af 7.-8. klassetrin.

Endelig giver valgfaget kendskab til forskellige muligheder i kommunen, ligesom der ligger en opdragelse i at møde mange mennesker og kulturen omkring deres sportsgrene.

Sport, sammenhold og smil på læben! Vi vil aktive, empatiske, samarbejdsvillige, glade og positive elever, der lærer og udvikler sig der, hvor de er. Alt sammen egenskaber som er nyttige både på kort og lang sigt," lyder det fra skolens repræsentanter.

Yderligere information kan hentes her: https://www.facebook.com/mari0287/

 

Skolens hjemmeside; http://lem-skole.skoleporten.dk/sp

Senest opdateret den

27. februar 2018

af

Læs også

06.10.17
Kobberbakkeskolen 2017 (Næstved)
Bring det almene ind i det specielle - Kobberbakkeskolen. I det stigende fokus på at elever med særlige behov skal inkluderes i det almene...
30.01.18
Digitale læringsressourcer
Et omdrejningspunkt for at udvikle digital kompetence (digital literacy) er, at elever anvender en bred vifte af digitale teknologier som en del af...